Bij RMC vinden wij dat iedereen recht heeft op ontspanning, vrijheid en toegankelijkheid. Vol passie en energie zorgen onze collega’s dat vervoersoplossingen worden waargemaakt. Onze collega’s hebben bij RMC een plek waar zij kunnen thuiskomen, waar zij zichzelf kunnen zijn en ongelofelijk dankbaar werk doen.

Het verschil maken met maatschappelijk, sociaal en dankbaar werk.

Onze missie

Chauffeur zijn is een sociaal en dankbaar beroep. Een chauffeur kan het echter niet alleen. Van de weg tot op kantoor. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze missie wordt gerealiseerd:  Mobiliteit is vrijheid.

Onze visie

Bij RMC hebben wij aandacht voor onze passagiers en onze medewerkers. Een blije medewerker leidt tot een blije passagier. We kijken graag samen met jou naar je betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor een fijne werkomgeving. We zorgen voor een werkklimaat waarin eenieder zich gewaardeerd, gelijkwaardig en begrepen voelt. Binnen RMC is er ruimte voor opleidingsmogelijkheden, begeleiding en doorgroeimogelijkheden!

Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen:

  • Doelgroepenvervoer
  • Zakelijk groepsvervoer
  • Bus & touringcar

Flexibiliteit in je werk zorgt voor vrijheid

We begrijpen als geen ander dat iedereen een druk leven heeft en toch iets wil bijdragen aan de arbeidsmarkt. Een balans vinden tussen een leuke werkomgeving en vrijheid kan een uitdaging zijn.

Het werk als chauffeur geeft je werkplezier, maar ook vrijheid. Het werk als chauffeur is niet alleen mensen van plek A naar plek B brengen. Chauffeur zijn is mensenwerk, het vraagt om aandacht voor je passagiers. Daarbij ben je dagelijks op de weg en hoef je niet de hele dag in een kantoor te zitten.

Weet jij je geografische kennis te combineren met sociaal mensenwerk? Dan voel jij je als chauffeur als een vis in het water!

Switch maken? Word chauffeur!

Wil je eens wat anders? Wil je weer werkplezier ervaren in plaats van elke dag stress? Maak dan de carrièreswitch naar chauffeur bij RMC.

Geen dag is hetzelfde, je bent lekker onderweg en je draagt bij aan maatschappelijk sociale werkdagen. Ontdek dan de vrijheid die werken als chauffeur met zich meebrengt. Zo kun je mensgericht en maatschappelijk aan de slag.

Heb jij je chauffeurskaart al binnen?
Super, meld je dan meteen aan voor een kennismakingsgesprek van de vacature die bij je past.

Heb jij nog geen chauffeurskaart?
Geen probleem! Samen kijken we of een baan als chauffeur bij je past. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je chauffeurskaart wordt betaald!

PSO-certificering

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds meer de norm, De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een kwaliteitskeurmerk van TNO.

Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Met trots vermelden wij dat RMC een PSO-trede 3 gecertificeerde organisatie is. Dit betekent dat wij werkgelegenheid bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voldoen aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding. Hiermee behoren wij tot de koplopers (10%) van best presterende bedrijven van Nederland!