Jip Theunissen

Chauffeur, 1 jaar in dienst

Jip is drie en half jaar lang koerier geweest, maar hij vond dit erg eenzaam werk. Hij besloot conciërge te worden op een school, maar hij miste het autorijden. Toen kwam een baan als chauffeur op zijn pad en daar is hij tot op de dag van vandaag nog erg blij mee! Bij de baan als chauffeur biedt Jip de juiste balans tussen contact met mensen en autorijden. Jip werd vroeger, vanwege zijn autisme, ook opgehaald door de schoolbussen. Jip haalt het meeste plezier uit het autorijden en het contact met de kinderen.

Elsmainy Jergo

Chauffeuse, 2 jaar in dienst

Elsmany zat in een schuldentraject voor jongeren. Tijdens de nazorg van dit traject stuitte zij op werken bij RMC, het leek haar direct al erg leuk met kinderen te kunnen werken. Na een traject van twee maanden kon Elsmany al aan de slag. Ze geniet nog elke dag van de baan, het contact met de kinderen en de ouders.

Darlyon Martiszoon

Chauffeur, 1 jaar in dienst

Darylon werkt momenteel bij de afdeling Klant Contact Center (KCC) en als chauffeur. Hij vervoert kinderen naar school en ouderen naar hun dagbesteding. Hij geniet het meeste van het autorijden. De band met zijn collega’s is erg warm, hij heeft collega’s van verschillende afkomsten. Hij vindt RMC een mooi bedrijf waar je verschillende werkzaamheden kunt uitvoeren en waar je kunt doorgroeien naar andere functies.

Nuno dos Santos Delgado

Chauffeur, 1 jaar in dienst

Nuno was voorheen loodgieter en werkt nu sinds enkele jaren als chauffeur bij de RMC. Hij is heel erg blij met zijn baan en staat elke dag met veel plezier op om aan het werk te gaan. Zelf heeft Nuno ook kinderen en vindt het erg leuk om ook in zijn baan met kinderen bezig te zijn.

rmc-medewerker-jurgen
Jurgen van Leeuwen

Backoffice en ICT

Jurgen is verantwoordelijk voor de backoffice en ICT afdeling waar verschillende specialisaties zijn ondergebracht zoals juridische en facilitaire zaken, ict, keurmerken en kwaliteitszorg. Hij houdt erg van de diversiteit van zijn baan omdat hijzelf ook een brede interesse heeft. Hij is ooit naast zijn studie als bijbaan bij het Klant Contact Center (KCC) begonnen, na zijn studie heeft hij diverse afdelingen doorlopen tot waar hij nu is. Hij vindt RMC een uitdagende organisatie waar je genoeg kansen krijgt tot het ontwikkelen van jezelf.

rmc-medewerker-quirinne
Quirinne Gayadien

Senior medewerker backoffice

Quirinne is in 2013 begonnen op het Klant Contact Center en werkt nu als senior medewerker op de back office en behandelt juridische vraagstukken. Ze vond het werken op het Klant Contact Center (KCC) erg leuk omdat ze veel vrijheid had en dit naast haar studie kon doen. Ze vindt het werken bij RMC erg leuk. Ze heeft leuke collega’s waarmee ze een goede band heeft en ze voelt zich erg welkom binnen het bedrijf.

Nynke Fennema

Chauffeuse, 1 jaar in dienst

Pieter Rinck

Chauffeur, 2 jaar in dienst

Donna Conijn

Senior medewerker contractvervoer, 18 jaar in dienst

Rene vd Heuvel

Chauffeur van Tours, 6 jaar in dienst